Crossnyt.dk logo

Ikke gået som planlagt

Det er nok ordene for mange også den unge rytter fra Sjælland Lucas Bramsen Ejlersen, der ellers følte sig godt forberedt til sæsonen, men med fart kommer også mulighederne for skader.
Lucas fortæller ærligt om B MX 2 der var planen i starten:

- Sæsonen 2017 er ikke gået som planlagt.

- Jeg følte mig godt forberedt og klar til den første DM afdeling efter en masse timer på raceren vinteren op til.

- 1. afdeling af DM på Hedeland gik slet ikke som planlagt. 1 heat måtte jeg i jorden og brækkede højre hånd.
Det kostede mig 6 uger uden cross, fortæller Lucas, der husker oplevelsen.

- I mellemtiden besluttede jeg mig for at rykke fra mx 2 til mx 1. Jeg fik samlet en 350'er og turen gik til Italien for at få indhentet de timer på raceren, jeg var bagud.

- Sidste dag dernede måtte jeg i jorden igen. Det kostede mig så en brækket venstre hånd, fortæller Lucas der manglede en pause fra Cross nu.

- Jeg valgte så at trække stikket for den sæson med løb, så jeg bare kunne fokusere på at få trænet og få farten tilbage igen, siger Lucas der har fokus på forbedringer i 2018.

- Jeg ser frem til 2018, da det er en helt anden klasse og maskine, jeg skal køre. Skal have en masse timer på den nye racer, så der bliver nok nogle ture syd på til vinter, fortæller Lucas der også skal køre blandt andet i Sverige.

- Som planen ser ud lige nu, skal jeg køre alle DM'erne og nogle svenske løb også. Så alle de andre danske løb, jeg kan komme til, siger Lucas der også ved træningen skal hæves.

- I 2018 bliver planen at få en personlig træner, men afhænger også af, hvor mange sponsore, vi kan få skrabet sammen til vinter, da pengene har en stor betydning i denne sport, slutter Lucas.
20171010_225514.png