Crossnyt.dk logo

Weekenden set med Emils øjne

Emil Larsen var med det danske landshold i England til MXDN og fortæller lidt om weekenden.
Emil fortæller:

- Hej Bo, Vi havde en god weekend i England, alle 3 drenge kom forberedt og var klar på at gøre en god figur. Lørdages kvalifikation gik rigtig godt, undtaget at Nikolaj måtte en tur på sygehuset efter et styrt i hans kvalifikations heat. Thomas og Stefan kørte nogle fantastiske heat, og Danmark endte lørdagen på en niende plads, fortæller Emil, der kunne se frem til en søndag måske uden Nikolaj.

- Søndag skulle Thomas og Nikolaj ud i første heat, vi var stadig usikre på om Nikolaj kunne køre, da han heller ikke deltog i den frie træning søndag morgen. Nikolaj gav det et forsøg, men måtte udgå af heatet allerede inden første omgang var kørt. Thomas derimod kørte sig flot op, kæmpede hele heatet og kom i mål som nummer 9.

- Dagens andet heat var det Stefan og Thomas, der skulle i ilden, de kørte endnu engang rigtig flot, trods en svær bane. Stefan kom i mål som nummer 20 og Thomas nummer 10. Thomas blev dermed den 3´bedste MX 2 kører, som også var hans målsætning for weekenden, fortæller Emil og forsætter.

- I det sidste heat havde vi kun Stefan til start,
Nikolaj måtte kaste håndklædet i ringen efter dagens 1. heat. Stefan kørte endnu et flot heat, og endte også dette heat som nummer 20. Stefan opnåede også sin målsætning for weekenden, fortæller en glad Emil.

- Danmark endte på en 11. plads, en placering fra vores målsætning om at komme i top 10. Vi er alle meget stolte af drengene og deres indsat, de lod sig ikke slå ud af lidt modgang. Vi arbejdede som et hold, og der skal rettes stor tak til teamet bag kulisserne: Morten juul Rasmussen, Hasse Lorentzen, Stefan Kukkonen, Johnny, Kristian, Berit og Jørgen Olsen, Jørgen Larsen. Ligeledes er vi taknemmelige for sponsorernes støtte: Kim Hedegaard fra MX-Track, Lars fra Quooker, Kim fra Nortex Reklame, Anders fra SOS, Andreas fra Nørrebro Fysioterapi og ikke mindst Danmarks Motor Union.
mxon team dk 2017.jpg